Logo Eponaquest by Linda Kohanov

Medicine Horse Academy

Voorheen De Kracht van de Kudde

Eponaquest opleiding tot coach/trainer/therapeut ervaringsgericht leren met paarden

Saskia van Niekerk

Contactgegevens:
Storymkr
Mr. Jan Gerritszlaan 41hs
2024 KJ Haarlem
Tel: 06-30002273
Email: info@storymkr.nl
Website: www.storymkr.nl

Eponaquest Instructor 
Master Herder & Sentient Communications Instructor
Eponaquest Instructor (POH) Equine Facilitated Learning
Master Herder Associate Instructor
Medicine Horse Way Instructor

Focusgebieden:

Leiderschapstraining, teambuilding, verbale en non-verbale communicatie. Coach voor persoonlijke en professionele groei. Ontwikkeling van effectieve communicatie en gedrag van mensen en paarden.

Professionele achtergrond: Ondernemer, Team coach, Trainer effectieve communicatie en gedrag, Instructeur Paard en Gedrag, Instructeur bij de opleiding van E-quine.com.

Aanvullende specialisaties: Paardentrainer en emotiecoach

“De basis voor groei is bewustwording en zelfonderzoek. Communicatie van mensen is voor 90% non-verbaal. Vaak ontstaat er ruis of miscommunicatie. Het paard communiceert 100% non-verbaal. Zij leven in het nu en reageren alleen op het moment zelf; hierdoor ontvang je direct feedback. Ze reageren goed op congruent gedrag en veroordelen je niet. Er zijn vele daadkrachtige leerprincipes die wij van en met paarden kunnen leren.
‘Samenwerken op basis van wederzijds respect’ is waar ik voor sta.

Mijn huidige bedrijf Storymkr is voortgekomen uit mijn passie voor blijvend leren, ondernemen en leiderschapstraining met paarden. Met vallen en opstaan heb ik gebouwd aan mijn verschillende eigen ondernemingen, soms een harde leerschool, soms met veel flow. Ik heb in leuke teams gewerkt en deze mogen begeleiden. Door mijn liefde voor paardendiepgang van de achtergrond naar de voorgrond te plaatsen sta ik nu hier.

Wat ik jou kan bieden: “Learn to walk your talk or talk your walk”. Letterlijk aan het werk in de paardenbak. Intentie omzetten in lichaamstaal, tempo en richting bepalen; het ontwikkelen van doeltreffend gebruik van je inzet.

De directe feedback van paarden kan samen met jouw muscle memory het gevoel van wat je leert verankeren, waarna je dit overal kan toepassen. Ook duurzaam door de blijvende toegevoegde waarde aan je levensstijl en jouw team. Uiteraard met oog voor jezelf en jouw omgeving.

In samenwerking met paarden geef ik je tools die direct in je dagelijks leven toepasbaar zijn.”

Activiteiten:

• Leiderschapstrainingen individueel
• Management- en teamtrainingen bedrijven
• Coaching voor persoonlijke ontwikkeling
• Verbale en non-verbale communicatietrainingen
• Emotie coaching individueel
• Gedragstraining voor paarden door Natural Horsemanship